Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending NL & BE
Veilig achteraf betalen mogelijk

Rund scheermachines

Rund scheermachines

Filter

Filter

0
Onbeperkt
Rund-scheermachines
Hieronder vindt u scheerapparaten welke geschikt zijn voor het scheren van runderen. Soms wordt er ook wel een gekozen voor het scheren met een schapen scheermachine maar het mooiste resultaat verkrijgt u door het scheren met een vee scheermachine. Wij verkopen enkel topmerken met garantie. 


Weergave:


Bezig met laden...

Waarom runderen scheren?

Geschoren runderen zijn schoner en gezonder dan wanneer u de runderen niet scheert. Zo kunnen de diren zo beter hun warmte kwijt, is er minder kans op luchtwegeninfecties en parasieten. Als u productieve koeien heeft is een goede verzorging erg belangrijk, de dieren goed schoon houden en scheren is hier een belangrijk onderdeel van. Met onze machines kunt u runderen snel en veilig scheren.

Runderen kunnen het mooiste, en veiligste geschoren worden met een vee scheermachine. Deze zijn identiek aan een paarden scheermachine. wel gaat het scheren wat sneller wanneer u grove messen gebruikt, deze zijn ook te koop in onze webshop. Wij verkopen enkel topmerken met garantie. Momenteel bieden wij voornamelijk scheermachines aan met een kabel omdat deze gewoon veel meer power hebben en niet opgeladen te hoeven worden. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Alles accepteren Weiger cookies